Трите нови водещи на "Преди обед" предизвикаха такова цунами от реакции, че всяко предаване и медия щяха да им завидят, ако... ако не бяха силно отрицателни. Да, едва ли има човек, който да не е видял и да не е разбрал, че народът просто въстана срещу Зейнеб Маджурова, Франциска Йорданова и Оля Малинова, цанени на мястото на Деси Стоянова.

Ние също не можем да си изкривим душите и да твърдим, че решението на екипа на "Преди обед" е било чудесно... Предаването се превърна в обикновен кокошарник, в който дами с ясни и силно доловими говорни дефекти и откровено скучен стил, се надприказват една друга. Картинката е като от махленска седянка, а са минали едва две предавания.

Циркът и хаосът обаче са станали пълни, когато очевидно по-чувствителната Франциска не издържала от хапливите коментари по техен адрес и се разплакала.

Тя буквално изхвърчала от студиото по време на прекъсване и се скрила да реве в гримьорната. Успели да я успокоят и да я накарат да се върне на екран, като заслугата била най-вече на Зейнеб, която е "гърмян заек" в ефира.

"Няма защо да ги мъчат тези женици, ами да се коригират и да доведат някой наистина кадърен водещ, че тая работа така не става", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com