Тая работа не е адекватна, но вече си ги знаем. Светлана Гущерова и Християн Гущеров замязаха на Мария и Миро Дзвера - разделят се и се събират през ден, като днес отново са заедно. Това разказа самата бивша Гонзовица в интервю като обяви, че си е такава - бързо палела и си изливала гнева, където свари.

"Не биваше да пиша всички тези неща в мрежата, но бях много ядосана на Християн. Аз малко не съм нормална и избухна ли, целият свят трябва да разбере. После ми минава и дори се извинявам, но това съм го правила хиляди пъти с Хриси. Той ме знае каква съм", хили се блондинката, която като майка на цели четири деца, би следвало да е няколко идеи по-умна, но уви...

Тя сподели, че молби за развод също е подавала от бяс. Може би били 4 или 5 пъти досега, а после си ги оттегляла. Но Християн я дразнел или като лигавел децата, или като се напиел.

"Той не е алкохолик, това са глупости, но веднъж ми се прибра пиян и с оркестър. Аз не съм била у дома по това време, защото останах на почивката ни, а той се юрна с приятели. Като видях камерите вкъщи после, ми падна пердето и го напуснах", спомня си тя.

Гущеровица призна обаче, че в момента с мъжа й са във финансова криза, защото преди спели в хотел за 19 000 евро на нощ, а сега само за 1000 евро. Милите...

Източник: Crimesbg.com