Шеф Манчев е гърмян заек, виждал е какво ли не - и в "Черешката на тортата", и в "Кошмари в кухнята", така че трудно може да го изненада някой, камо ли да го вцепени. Е, случи се обаче и то снощи, в последния епизод от "Черешката" за тази седмица.

Домакин беше репортерът от Нова телевизия Румен Бахов, който от години води рубриката "Пълен абсурд". Дали заради нея, или просто му идва отвътре, но той превърна в абсурд и самото си представяне.

Бахов посрещна гостите си в своето любимо Поморие. Е, дотук добре, но само дотук. За да се направи на интересен, той първо загреба чаша с вода директно от морето и я изпи. След което обясни колко полезно било, видиш ли, каква чиста била водата и как той редовно си правел такива "курсове" всяко лято.

Тук Иван Манчев не устиска, плесна се по челото и заяви, че Бахов е откачил. Румен обаче отвърна, че и пясък би хапнал. А после реши да яде и да предложи сурови миди на гостите си, които не искаха и да чуят, молейки да ги сготви.

"А после се чудят колегите му и тези, които не го познават добре, защо не може жена да свърти до себе си. Е, как да стане?! Коя ще е тази, дето ще се хване с Бахов, та него не го слуша главата, ама изобщо. И хич не е в добрия смисъл", коментират близки до обкръжението му.

Източник: Crimesbg.com