Палавница! Съпругата на принц Уилям — Кейт Мидълтън се оказа невероятно палава дама. И дори на публични места си позволява фриволно поведение, особено когато смята, че камерите няма да я хванат.

След скандалните им снимки от ухажването и медения месец, човек би казал, че десет години брак са утаили страстите между Кейт и Уилям. Но, както принцът от време на време си позволява да гъделичка жена си публично, така и Кейт понякога си позволява по-свободно поведение.

Сплетени ръце, прегръдки, потупване по рамото — това са обичайните малки жестове на интимност, които кралската двойка често демонстрира публично. Оказа се, обаче, че Кейт може да бъде и много по-дръзка. Принцесата беше спипана да пуска ръка на мъжа си на няколко пъти.

Миналата година тя е снимана на гала вечер в САЩ, как потупва Уилям малко по-надолу от кръста. Жест, колкото привидно невинен, толкова и личен. На една премиера, принцесата директно го хваща отзад, докато бързо се отдалечават. А камерите така и не успяват да запечатат този момент достатъчно ясно.
Комична е и една случка отпреди няколко години, на която Кейт отново нахално пуска ръка на съпруга си. Очевидно вълненията помежду им не са утихнали дори и след десет години брак. Нито пък след три деца. Но засега твърдо не смятат да се сдобиват и с четвърто.