Месеци наред, през цялото време, докато името му се търкаляше от уста на уста, обвинен в побой над Диана Димитрова, актьорът Юлиан Вергов сякаш сублимира. Той нито веднъж не каза и дума, за да се защити, да обори или да нападне колежката си и бивша любовница. Просто остави казуса на съответните упълномощени за решението му власти.

Днес, след като стана ясно, че следствието не намери нужните доказателства, за да повдигне обвинение срещу Вергов, а самата Димитрова изригна бясна от това в нета, дойде ред и на актьора да действа.

Юли е напълно в правото си да довърши своята колежка като заведе ответно дело срещу нея за клевета. Източници разкриха, че адвокатката Ина Лулчева подробно ще обсъди с Вергов възможностите за това и ще решат дали той иска да обърне играта в своя полза.

Близки и колеги на Юлиан Вергов горещо го съветват да си търси правата, още повече, когато очевидци по случая му с Димитрова разказаха през властите, че той изобщо не й е посягал. Това, което е направил, е само да се опита да избяга от нея.

"Двамата бяха в гримьорната, тя влезе след него. Той не й говореше, не искаше да общува с нея, но тя му налетя вербално, не спираше да говори и да го провокира. Юлиан не издържа и поиска да я отмести, за да мине и да си тръгне. С ръка се опита да я измести от себе си, а тя падна върху столовете с дрехи", разказаха пред полицията свидетели.