Симона Загорова и майка й не спират да ни показват кадри от баровската си почивка в Пунта Кана. Двете фолкаджийки обче прекалиха с хвалбите и си спечелиха обидни квалификации, че са комплексарки. Чалга певиците като, че ли са отишли в екзотичната дестинация  само да си правят фотосесии и това е единственото им занимание.

Пак захапаха Симона Загорова за фотошопа (Плюят я за обработените снимки от Пунта Кана)

Пак захапаха Симона Загорова за фотошопа (Плюят я за обработените снимки от Пунта Кана) - Снимка 2

Пак захапаха Симона Загорова за фотошопа (Плюят я за обработените снимки от Пунта Кана) - Снимка 3

Симона обаче веднага бе обвинена , че фотошопира кадрите и крие паласките, които си личат даже след обработката. Тя наистина е млада и красива, но хората пишат: „Как може толкова очевидно да използваш замазващ филтър,  с който да скриеш  стриите по гърдите си. Бъди естествена и истинска, показвай се такава, каквато си в действителност. Това ще се оцени много повече”, съветва я нейна фенка.

Пак захапаха Симона Загорова за фотошопа (Плюят я за обработените снимки от Пунта Кана) - Снимка 4

Пак захапаха Симона Загорова за фотошопа (Плюят я за обработените снимки от Пунта Кана) - Снимка 5

„Прилича на Глория на млади години, само устните й ми идват в повече.” „Защо ни показвате тези филтрирани фотосесии? Смях,  не сте интересни.” „Те за това отидоха в Пунта Кана да ни покажат новите си  бански и коригираните си тела и физиономии.”,  е само малка част от хейта, с който засипват майка и дъщеря. Но трябва да признаем, че Симона го отнесе повече от Глория. Тя  тренира ударно, а няма нито едно мускулче по тялото си, а си е направо пухкава., забелязаха критиците.