Шокиращ видеозапис показа как Пъф Деди размазва от бой бивката си приятелка Каси Вентура. На кадрите от 2016 г., които бяха получени и публикувани от CNN в началото на миналата седмица, се вижда как рап магнатът удря, влачи и рита певицата, известна като Каси, из хотелски коридор.

Каси Вентура съди рапъра Пъф Деди за това, че я е подлагал на повече от 10-годишна принуда да проституира чрез физическа сила и наркотици, както и за изнасилване през 2018 г. Във видеото мацката излиза от стаята си в хотел „Интерконтинентал“, след което Пъф Деди, който изглежда носи само препасана хавлиена кърпа, я преследва ожесточено. Когато я настига, я бута на пода и блъска главата й в земята, а след това започва да я рита брутално.

„Разтърсващия видеозапис само потвърди тревожното и хищническо поведение на Пъф Деди. Думите не могат да изразят смелостта и твърдостта, които г-жа Вентура прояви, като излезе на светло, за да разкрие този ужас“ – заяви адвокатът на Вентура.

Каси подаде иска срещу Пъф Деди във федерален съд миналата есен. Той беше уреден извънсъдебно, но беше последван от поредица от подобни зловещи искове за сексуално насилие срещу рапъра.

Вентура се запознава с певеца, когато е на 19, а той на 37 години, след което той я записва в лейбъла си и двамата започват романтична връзка. В началото всичко е перфектно, но много скоро рапърът започва да тероририза половинката си.

Самият Пъф Деди също коментира ужасяващия запис.

„Ударих дъното. Да, това е вярно. Не си търся извинения. Бях отвратен от себе си тогава, отвратен съм и сега. Дано Бог ми помогне да стана по-добър човек и да постигна опрощение“ – драматично обяви рапърът в Инстаграма си.

Източник: „Уикенд“