Помните ли Бояна Генова?! Или може би е по-добре да кажем "Малкото коте" на Валери Божинов, както и Стефи от "София Ден и Нощ", защото след връзката си с Божигол, тя имаше сериозно участие в сериала. Е, днес Генова е просто инфлуенсър, но вече и родител, след като преди месеци се сдоби с първородната си рожба.

Не това е темата днес обаче, а снимката, с която Бояна подлуди нета и показа огромни, буквално гигантски прелести - заг@лени при това. Не е ясно дали обемът на моцарелите й се дължи на намесата на пластичен хирург и определени кубици силикон, или причината е в раждането, но гледката наистина е изумителна.

Паднаха ни очите: Малкото коте на Божинов - Бояна Генова заг@ли огромни г@рди! (СНИМКИ)

Мнозина се заеха да ахкат и да охкат, а мераклиите изгубиха акъла си по данните на Генова. Появиха се и коментари, че ако Валери види това фото, със сигурност няма да изтрае и ще й се обади пак.

"Че ти по-големи от на Николета Лозанова ги извади, бе! Машалла, моме! Ама как мъжът ти позволява да се показваш така... Ако бях на негово място да съм ти изтрил профила за наказание. Или какво - искаш мъжете да откачат и да лъскат ли?!", подлудиха я с коментари в нета.