Тъщата на Благой Георгиев взриви всички в мрежата с това, че се оказа по-гореща мацка и по-красива от двойно по-младата си дъщеря. Да, невероятно, но факт! Полина Спасова, която още няма 30 години, не може да се мери по женственост и хубост със собствената си родителка. При това самата тя постна снимките в нета, за да покаже семейството си.

Паднаха ни очите: 48-годишната тъща на Джизъса в пъти по-гореща мацка от жена му Полина! (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)

Полина е била симпатично момиче, но преди да се хване с Джизъса. Откакто са заедно и особено след като се ожениха, тя се скъсва от трансформации във визията си, като не си дава сметка, че става все по-груба и откровено грозновата.

Паднаха ни очите: 48-годишната тъща на Джизъса в пъти по-гореща мацка от жена му Полина! (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ) - Снимка 2

Скули, джуки, филъри, ботокс... Спасова не знае спирачки, а видът й вече е плашещ. Нищо подобно обаче не можем да кажем за родителката й, която определено е красива жена. Оказа се, че тя е и малко по-голяма от бащата на Поли, който е на 46 лазарника. Таткото също е симпатяга, затова и мнозина се чудят кому е нужно щерката да се прави на маймуна.

Паднаха ни очите: 48-годишната тъща на Джизъса в пъти по-гореща мацка от жена му Полина! (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ) - Снимка 3

"Аз ако съм на Благой, досега да съм се загледал по тъщата, ама яко. Че те дори са по-близки на възраст, отколкото с щерката, дето си я взе за жена. А и какъвто е любовчия Блажко, като нищо са му минали палави мисли през главата, докато е седял до тази огън жена", коментират потребители в нета.