В четвъртък вечерта ще бъде даден отговор на най-важния за зрителите на "Ергенът" въпрос - коя ще бъде победителката, която ще си тръгне под ръка с Евгени Генчев?! Всъщност вече отдавна е ясно и е самият факт - пианистът дава пръстена и сърцето си на Валерия Георгиева, но, разбира се, невярващите ще имат възможността да се уверят с очите си.

Друго обаче е любопитното - какво ще трябва да търпи Валерия от Евгени, защото досега се говореше само с какво ще трябва да се съобразява той (имайки предвид страстта й към животните).

Е, оказа се, че и Генчев си има трески за дялане, както разкриха близки до него източници. По думите им, пианистът от Пловдив има наистина добра душа и е много интелигентно момче, но бил склонен към чести меланхолични състояния, както и не бил особено щедър с парите.

Да, Евгени е от доста богато семейство, но характерът си е характер и изобщо не го бивало да се харчи по жени. Това, разбира се, ще трябва да потвърди или отрече самата Валерия, но лично Генчо си призна за първото - бил на косъм от паник атаки, от които се спасил с йогата.

"Йогата ме извади от това състояние, което е наистина плашещо. Понякога се затварям в себе си и имам наистина много тесен кръг от хора, на които се доверявам", разкри самият Евгени преди дни в нета.