Лъсна истината за отношенията между Жорж Башур и жена му Емилия. Тя е толкова брутална, че ще шокира и най-разкрепостените, кълнат се отлично запознати със ставащото зад стените на дома им.

 

От доста години фолк певицата била мъжът в семейната спалня. Тя не просто издържала финансово арабина, но и му плащала да я оправя сексуално. Той пък се бил превърнал в истинска държанка и трябвало дибидюс гол да си изкарва джобните, гаврят се техни зложелатели.

 

Причината за разменените роли бил тежкият фалит на Башур. Той затънал в дългове и висял на лихвари с по пет цифрени суми, които те му заемали срещу чудовищната лихва от 13 процента.

Липсата на свеж кеш поток го принудила да се върне с подвита опашка при жена си, т.к от доста време единственият източник на приходи в дома им била певческата кариера на Емилия. Въпреки, че е от ветеранките в бранша, тя още се радва на завиден интерес, а участията й пълнят клубовете до пръсване.

 

Именно финансовото й надмощие закрепило разпадащия се брак. Столични клюкари редят, че след като научила за непосилните заеми на съпруга си, певачката сама предложила да му плаща по 20 бона “заплата” на месец, срещу което той бил длъжен да задоволява креватните й мераци три пъти седмично и двамата да го играят щастливо семейство за пред хората.

 

На Емилия не й пукало, че Башур й слага рога под път и над път, нито че е любител на сексуалните оргии с проститутки в прокурорска възраст. “Ако искаш да ч*каш чуждо, първо трябва да си заслужиш парите вкъщи”, непреклонна била тя и като истинска бизнес дама му представила договор с изискванията си.

“Каква ирония на съдбата - едно време Еми се предлагаше на богати мъже за пари и след участия търчеше по адреси, но дойде време тя да си плаща на жиголо, което е собственият й съпруг”, гаврят се клиенти на столичните чалготеки.

Източник: crimesbg.com