Кой да предположи, че десетилетия след края на мутренските времена, динозавърки на чалгата ще се юрнат да си правят реклама на гърба на умрелите висаджии... И не става дума само за една певачка, това са цяла тумба застаряващи чалгарки, които се късат да разкриват спомени. Предимно с Жоро Илиев.

То не са Кали, Рени, Екстра Нина и още, и още... има и певци мъже, разбира се, но дамите бият рекордите. Най-добра в това е Кали, която се съдра да твърди, че Жоро Илиев я бил спасявал на два пъти и дори с пръст не й посегнал. Не била спала с него!

"Да бе, да! Тия да ги разправя на някоя пикла от новото време, защото една маса хора я видяхме лично с очите си навремето - пълзяща под масата и въртяща свирка на Главния за няколко банкноти. Хайде, молим ви се, няма нужда от лъжи", скандализира с тази информация за Кали преди време друга наша известна певица.

Наскоро Рени също се изказа за Илиев, който обаче нея не я опънал, защото не си падал по пухкави жени. За сметка на това я затрупал с кинти на участия. 60-годишната Екстра Нина не остана по-назад и екстра се изфука как мутрите от онова време са се отнасяли перфектно с нея и какво уважение са й показвали. Ти да видиш... То всичкото хубаво, ама айде да спрете вече всички, бе!

Източник: Лупа.бг, Crimesbg.com