"И ти ли, София?!" - питат потребители своята любимка София Маринкова от сериала "Братя", която явно реши да се пусна по наклонената плоскост и бързия път към криворазбраната слава. За целта тя направи това, което прави и всяка чалгарка, кифла или оборотна столична бръмчалка - пусна се г@ла.

Но и не само това, а със стойка и поведение, типични за леките жени. София втрещи феновете си със снимки, на които е седнала върху кухненския плот, облечена в оскъдно черно боди, което й показва всичко, особено в долната част на тялото. До нея има чаша вино, а над фотото пише, че види ли кухня и моментално й идва настроението. Кое настроение обаче, се пита в задачата...

Падение: Актрисата София Маринкова от "Братя" се пусна г@ла и с поведение на... (попиляха я - СНИМКИ)

Това веднага я попитаха и последователите, повечето от които директно заявиха, че са неприятно изненадани от нея и ги е разочаровала.

"И това какво беше сега?! Защо се нареди до всички прости селски пръчки като си толкова нежна, талантлива, хубава... Мислихме, че имаш класа, че имаш стил, а то... Виж се! Приличаш на треторазрядна... да не коментираме, че е гнусно", попиляха я в мрежата.

Разбира се, имаше и много коментари на мъже, каквито явно самата София целеше да предизвика. Предложения, охкане, ахкане и прочие, само дето не попитаха за цената. Кой знае, може би на Маринкова известността още не й е достатъчна и е решила да заложи на скандала.