Край нямат гневните постове на пребитата (по нейни твърдения) от Юлиан Вергов - Диана Димитрова. Актрисата явно си няма друга работа, а по цели дни виси в нета, за да дебне кой какво е написал или казал за нея. И, разбира се, да захапе всеки, който си е позволил да не я "либи" или "издига на пиедестал".

Както ги подкара наред ето, че Диана Димитрова опря и до бившия си любовник Калин Тезийски. И то само, защото човечецът си позволи да рече, че тя има проклет характер. Ама какво от това, че призна, че я обичал?! Какво от това, че сподели, че още не може да я забрави?!... Диана се хвана за едната дума и подобаващо озлобя (нещо, което й се получава чудно напоследък).

Та за Калин тя разправя, че когато имала връзка с него, не знаела, че е обвързан. При все, че цяла България знае, защото Терзийски е в пъти по-известен от Димитрова, камо ли в онези дни преди години, когато са мачкали чаршафите.

"Скъсах с него не, защото беше алкохолик, а защото ме лъжеше безочливо и не ми каза, че е обвързан. А аз съм моногамна и консервативна жена с ценности, придобити в детството", нарежда актрисата. Само дето малко забрави, че и Вергов е беше женен като се хвана с него, но може би и това не й е било известно...

"Не съзнава ли тази жена, че колкото повече говори, толкова повече прави услуга на Юлиан и вреди на себе си?! Но къде ти акъл, за да го осмислиш?!", пишат по форумите.