Чиста като младенец ще се измъкне от престъплението, което извърши, Белослава. Певицата, която беше хваната да кара пияна колата си преди дни, а дрегерът отчете, че не е просто почерпена, а обилно "налята", ще се измъкне от скандала дори без дело.

Причината ли - ами причината е, че се оказа, че дрегерът на полицаите, които са я проверили, нямал пломба. И понеже не бил пломбиран, не било сигурно колко точно отчита. Е, какво ще кажете - като си имаш късмет, си имаш. Или просто късметът у нас е свързан с това как се казваш и колко си известен.

При все, че Белослава е била хваната първо - да кара пияна и второ - да отива към магазин за още алкохол. След като се разбра, че ще отърве кожата дори без съд, без присъда, без нищо, мрежата изригна.

"И нейните фитки - ония Нели Хаджийска, Мария Илиева и прочие овца, дето кудкудякат в нейна защита, все едно е спасила човек, да се замислят и да си спомнят Мануела Горсова. Да си спомнят Милен Цветков и стотиците други трагедии по пътищата, както и най-прясната с 13-годишното дете в Пловдив", коментират в нета.

Да, Белослава се извини, но някак си извинението й не хвана вяра на болшинството. Защото, освен всичко друго, тя бе и лице на "Не карай пил". Точно, както лице на същата кампания преди години бе и Максим Стависки.