След броени минути започват шествията из цялата страна в защита на жените и едно силно и мощно НЕ на насилието у нас. Стореното от изверга Георги Георгиев на 18-годишната Дебора от Стара Загора преля чашата и българите се вдигнаха единни.

Известни и неизвестни, богати и бедни, мъже и жени вкупом заливат вече трети ден мрежите с гневни коментари, снимки и постове за това адско престъпление. Но има и такива, които си мълчат. Защо ли?!

ОТВРАТ: Родни ВИП-гърли се натискат с изверга Георги Георгиев от Стара Загора и дума не обелват! (СНИМКИ)

Ами, може би, защото доскоро са се кефели на Жорката, че и ухилени са се снимали с него. Доказателствата за това са разнежените прегръдчици между изрода и Галена, изрода и Еманула, и прочие. Нали Гошето бил охрана в дискотека, знаят се.

ОТВРАТ: Родни ВИП-гърли се натискат с изверга Георги Георгиев от Стара Загора и дума не обелват! (СНИМКИ) - Снимка 2

Да, няма лошо, че си се снимал с някого, говорил си с него и си му обърнал внимание, а и Галена и Емануела са чалгарки (демек хора от народа, а не холивудски легенди). Лошото обаче е, когато узнаеш за това пъклено деяние и продължиш да си траеш, да си мълчиш и да се спотайваш.

Защо бе, дами?! Вас това не ви ли засяга?! Да, вие дъщери нямате, имате синове. Е, добре - тези синове така ли ги възпитавате, или ги учите на точно обратното отношение към жените. Защото ако е така, то вие първи би трябвало да скочите погнусени срещу подобни човешки отрепки!