Много неща е виждал Костинбродския славей Азис за цялата си кариера, но такова нещо едва ли. Иначе нямаше да се гипсира и да не знае как да реагира... Случката, или по-скоро безумието, се разигра в столичен чалга клуб, където певецът имаше участие.

Докато пееше, а клиентите му се кефеха и танцуваха, една видимо неадекватна фенка успя да се покатери на сцената при него. Неадекватна е точната дума и не преувеличаваме - как иначе наричате човек, който пада ничком на земята, хвърля се в нечии крака и започва да ближе обувките му?!

Отврат: Неадекватна фенка ближе обувките на Азис на сцената, той изпадна в шок! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Да, това направи мацката, явно пияна до козирката - облиза щателно обувките на Азис и изпълзя между краката му. А той, завалията, се беше така облещил от шока, че за миг не успя да реагира.

Пияната не спря, а започна да се въргаля по цялата сцена и да лази - от единия до другия й край. Наложиха се спешни мерки като намесата на охраната на заведението, която обаче също видя зор с напористата мераклийка на Азис.

Явно фенката му изобщо не мислеше да се отделя от него и да напуска сцената, защото двама гардове няколко минути я приканваха и убеждаваха, след което просто я хванаха и я изнесоха отпред при останалите клиенти, където да продължи със забавлението си.

Азис не спря шоуто си, но дълго след изпълнението на мацката си личеше, че и той дава заето.