Ретро чалгарката Рени от години няма един хит за пред света, но за сметка на това започна да изкукуригва на тема изкусителност. Певицата, която вече е на 52 лазарника все по-често пуска свои усърдно обработени снимки в мрежите, на които гледа предизвикателно и определено си търси мераклии.

Отврат: 52-годишната Рени се пусна по г@л мазен з@дник! (откачи ли певицата - ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

То хубаво, но все пак е важно да имаш и мярка, каквато Ренката очевидно няма. Днес тя подпали нета и погнуси мнозина като счете за нормално да пусне своя снимка по г@л з@дник, въпреки че на него има прашки (то оставаше да е и без тях, де)...

На фотото Рени се е изтегнала по корем, облечена в беличко, каквито са и прашките на Д-то й. Ясно е, че въпросното е така барнато с фотошоп, че дори не е нейно - няма нито една мазнинка, камо ли целулит, а знаем, че тя открай време си е повече от пищна.

Друг е въпросът обаче и той е доколко подходящо е една зряла жена с две големи момчета да се показва така пред синовете си и приятелите им?! Още повече като знаем, че големият й син отдавна не иска да общува с нея, а е заложил на баща си.

"Гнусно и жалко е това, което правиш! Пълно падение! А после ревете и се обиждате като някой ви нарече с думата, която пасва на постъпките ви. Къде е логиката?!", коментират потребители под снимките й.

Е, в опитите си да си намери мъж, певицата видимо е изтрещяла, но ние също смятаме, че не е това начинът.