Поп звездата Кристина Агилера отслабна със специална гладна диета, с която се втали с 18 кг. Певицата твърди, че се ограничава с 1600 калории на ден, като същевременно добавя зеленчуци и плодове към менюто, изключвайки сладкиши, бързи храни и други прости въглехидрати.

Агилера също така е започнала да тренира бокс и йога, прави и кардио тренировки по няколко пъти в седмицата. Резултатът, изглежда, оправдава всички очаквания на Кристина, но има и своите негативни последствия.

Вътрешен човек разказа с какъв страничен ефект от това гладуване са се сблъскали и близките на певицата, и хората от екипа й. Оказва се, че заради постоянното чувство на глад Агилера е в ужасно лошо настроение. Както казват старите хора у нас, до обед тя е сърдита на себе си, а следобед на всички останали. Тя е все по-кисела, понякога дори и агресивна, а поведението й към околните е абсолютно отвратително.

Основният удар, разбира се, пада върху избраникът на Кристина – Мат Рътлър.

„Тя се заяжда с хората и няма грам търпение. Всички са убедени, че гладът е виновен за постоянно лошото й настроение. Мат е горд, че тя влезе в такава страхотна форма, обаче щеше да си живее по-добре с нея, ако беше останала дебела“ – твърди източник, близък до двойката.

Източник: „Уикенд“