Месеци наред медиите пишеха как Симона Загорова не просто е отслабнала, но се е превърнала едва ли не в модел. На това мнение бяха и потребителите в нета, предвид снимките, които Мони пускаше, а и продължава да пуска. Е, оказа се, че наградата е за малцината, които заподозряха шашма и твърдяха, че щерката на Глория просто е задобряла с фотошопа.

Да, така е. Защото, колкото и да се "свиниш" от Коледа до Нова година, няма да направиш гушата и яката фигура, които Симона показва на последните си реални снимки от телевизионно предаване.

Отслабнала и стройна ли: Симона Загорова два пъти по-дебела от Глория! (РЕАЛНИ СНИМКИ след празниците)

Така като я гледаме, Загорова е двойна на родителката си Глория и няма и помен от финното като вейка девойче, усмихващо ни се от профила й в мрежите.

Отслабнала и стройна ли: Симона Загорова два пъти по-дебела от Глория! (РЕАЛНИ СНИМКИ след празниците) - Снимка 2

"Добре, де! Едно не е ясно - защо Мони, дето си е хубавичка, пък и известен разум показваше, драпа да бъде копие на всички кифли, плъзнали като зараза по мрежите?! Голямо постижение ли е това, чудо ли?! Да си поредната от калъпа, все едно правени на машина. Жалко, че сме я имали за умна, защото явно не е", коментират потребители.

И я съветват за енти път да спре да се тормози и да развива комплекси, породени от собственото й безумие, а да се приеме такава, каквато е и да живее адекватно.