Редица първолаци на родните випове прекрачиха за пръв път училищния праг тази година.

 

Отрочетата на тези родни звезди прекрачиха прага на родното училище за пръв път

Сред тях е малкият син на певицата Деси Слава – Борис, който е плод на любовта й с боксьора Благой Найденов. По този повод малчуганът е спретнат в синя униформа, с която позира гордо. На фотосите, които Десислава сподели в социалната мрежа, написа: „На добър час, Бобо!“.

 

Колежката й Малина пък изпрати внучка си в първи клас и поздрави всички ученици по повод първия учебен ден. Тя ще учи в столично частно училище. Певицата не пропусна да отбележи, че внучка й има музикален талант и много й напомня за времето, в което е била на нейната възраст.

 

Отрочетата на тези родни звезди прекрачиха прага на родното училище за пръв път - Снимка 2

Актьорът Дарин Ангелов също се похвали с първолачка. Дъщеря му Дария учи в училище в центъра на София, където са записани и братовчедите й – децата на близнака на Дарин Ангелов.

 

Ромина Андонова пък изпрати три деца в първия учебен ден – 11-годишната й дъщеря Дария, 9-годишният й син Давид и малкият Антонио, който тази година за пръв път прекрачва училищния праг. Двамата с Дарко Тасевски са заедно от 11 години и минават за едно от най-стабилните родни семейства. Деси Цонева изпрати 14-годишния си син Янчо Таков на училище.

 

Отрочетата на тези родни звезди прекрачиха прага на родното училище за пръв път - Снимка 3

Синът на разведените Теди Велинова и д-р Енчев пък е в трети клас, а София – в предучилищна.

 

Изглежда единственият син на Златка Димитрова е наследил заложбите й, предвид, че рецитира стихотворение на откриването на учебната година. Малкият Миро вече е първолак.

 

На училище тръгна и малкият син на Галена – Александър. Той позира гордо на ученическия чин, показвайки гордо вързопчето с букварчето и учебните тетрадки.

 

Е, както сами се убеждавате, никой от родните звезди не пропуска да се похвали със своите ученици.

Източник: Уикенд