Светската лъвица и публицистка Лорън Санчес и един от най-богатите хора в света Джеф Безос са заедно от повече от две години, а слуховете и споровете около двойката им се разгарят.

Отначало  Лорън беше обвинена, че е отнела Джеф от съпругата му, с която е живял през целия си живот. Мнозина също бяха озадачени: защо милиардерът избра Санчес, която, в този момент вече беше над 50. Тя не е модел, не е актриса, не е бизнесдама и не се занимава със социални дейности или благотворителност. Но очевидно Безос реши, че има достатъчно „звезди“ на работата си. Следователно, по стандартите на милиардерите, той избра незабележителната Лорън за свой спътник.

Но с началото на аферата с един от най-богатите хора в света, славата дойде при Лорън - и тя започна да се променя. Тази грандиозна брюнетка, както повечето светски диви, не се свени от козметологията и пластичната хирургия. Сега, съдейки по променения й външен вид, броят на процедурите е просто извън класациите. Сега интернет непрекъснато обсъжда не статута на Санчес, а нейния външен вид.

Отпред мацка – отзад старица: 53-годишната Лорън Санчес се пусна по клин и си показа корема (Снимки)

Булката на милиардера също се зае с  фигурата си. Ненапразно тя обича да показва тялото си в тоалети с открити деколтета, да показва бедрата си в мини поли и талията си в изрязани топове. Но уви, подобни тоалети не винаги са подходящи - както и да го погледнеш и колкото и пари да похарчиш, възрастта пак си казва думата.

Отпред мацка – отзад старица: 53-годишната Лорън Санчес се пусна по клин и си показа корема (Снимки) - Снимка 2

Папараци заснеха Лорън в Лос Анджелис. Годеницата  на Безос беше облечена в много тесен черен клин и къса тениска, която разкриваше корема й. Вярно, отпред Санчес изглеждаше зашеметяващо. Но на снимката отзад можете да видите гънки по кожата, която е загубила своята еластичност, ръце и лакти, които издават възрастта й. Въпреки че като цяло, разбира се, човек може само да завижда на формата на Санчес.Но все пак не е толкова млада, колкото й се иска да изглежда.

Източник: wday.ru