„Кралски живот, сбогом, завръщам се в Холивуд! „, сякаш това иска да извика Меган Маркъл, след като се появиха снимките от звездното парти на Бионсе в социалната мрежа. Които изтекоха току що.

На 6 септември целия Холивуд замря заради партито в чест на певицата Бионсе. На което се събраха всички бохеми на американския шоубизнес. По интересен е факта, че за първи път от началото на живота си в САЩ Меган Маркъл присъства на толкова грандиозно светско събитие и забележете, без съпруга си Хари.

Отново в Холивуд: Меган Маркъл на партито на Бионсе обяви завръщането си в киното

Меган се бе издокарала със сребриста пола за партито на висшето общество, допълвайки образа си със свободно разпусната коса и грим, подчертан с прасковен руж. Херцогинята изглеждаше свежа и естествена в обичайната си среда на холивудска актриса. Тя захвърли всичките кралски обичаи и реши да се завърне отново в киното.

На снимките виждаме Меган толкова щастлива, както не е била никога, дори на собствената си сватба в Лондон.Явно тая среда повече й подхожда, отколкото  да се прави на Пепеляшка.

Въпреки това запознати коментират, че ще й е нужно повече PR стимулиране заради разразилите се напоследък скандали с неизпълнените й ангажименти към Netflix и Spotify. И няма никак да й е лесно.

Източник: Wday.ru