Галена е напът да отбележи поредна победа на човек от своя отбор от общо две свои участия в „Гласът на България“ до момента. 

Миналата година звездата от Смядово изведе до първа позиция в шоуто на bTV народната певица Петя Панева. Сега се очертава победата да грабне дуетният партньор на Петя – Донко Марков.

Той е едва 17-годишен, но вече има обща песен с легендата на родната естрада Маргарита Хранова.
Донко Марков е възпитаник на Музикалното училище в морската ни столица, където е учила и победителката от предишния сезон.
Момчето изглежда скромно и с не много големи претенции, но към момента е успяло да събере внушителен фен клуб сред зрителите на предаването.

Донко излезе на сцената на „Гласът“ с народна песен, макар че учи в специалност „Поп и джаз пеене“. На кастингите на тъмно той накара и четиримата треньори да обърнат столовете си и да го поискат в своите отбори, но точно както Петя миналата година, момчето избра Галена.
То вече се радва на четири пъти повече фенове в сравнение с втория в класацията на излъчените до момента изпълнители в музикалното състезание. 

Това показва, че стига да се добере до финалите, най-вероятно ще победи, тъй като победителят се избира с гласовете на зрителите.
Дали ще успее да се види на финал, зависи от треньорката му Галена. Засега тя показва силна подкрепа към Донко и се очаква да го пусне напред в шоуто, като се има предвид, че е народен певец. 

Да не пропуснем да отбележим факта, че чалга звездата на „Пайнер“ много държи да се знае, че обича родния фолклор. 
Освен това на фона на патриотичните настроения, които в последните години демонстрира bTV като медия, най-логично е музикалното шоу отново да бъде спечелено от народен певец. 
Това ще бъде чудесно допълнение към формати като „Фермата“ и „Вкусът на България“.
Източник: Уикенд 

Отново човек на Галена печели „Гласът на България“