Стой, та гледай! Кой да предположи, че Галка от "Каризма" години наред е криела такива съкровища... Май трябваше да чукне 45 лазарника, за да реши да се съблече, но никога не е късно, особено като има какво да покажеш. А Галина Курдова има. И то много.

Сещате се какво се случи в мрежата, когато бившата дуетна половинка на Миро Каризмата си свали дрехите - масов мъжки екстаз. И как да бъде иначе, след като се видя, че Галка е горд собственик на естествени и чудовищно големи бомби. Плюс другите извивки по тялото й, които също не са за пренебрегване.

Отнесе ни главите: 45-годишната Галка от "Каризма" се съблече за сефте и показа чудовищни бомби! (СНИМКИ)

Галя е на море, а банските, на които е заложила, са достатъчно изрязани, за да покажат почти изцяло прелестите й. Потребителите буквално си "счупиха пръстите" от коментари и горещи предложения към певицата, която към момента май се води сингъл.

Отнесе ни главите: 45-годишната Галка от "Каризма" се съблече за сефте и показа чудовищни бомби! (СНИМКИ) - Снимка 2

Знаем, че тя имаше няколко връзки след разпада на дуета с Миро и повечето от тях бяха с чужденци, докато живееше в Лондон. Галка обаче така и не се реши да сватба, нито на дете с някой от въпросните гаджета и сме сигурни, че отдавна се озърта за голямата любов.

Двамата с Миро дълго време бяха скарани, но успяха да се помирят и да запазят приятелските си отношения.