Натоварен до уши, с два камиона багаж, че и пиано в допълнение, се прибра в родния си Пловдив ергенът Евгени Генчев. Който, за разлика от предшественика си Виктор Стоянов (оженил се наскоро), май ще продължи да е ерген.

Близки до обкръжението на пианиста разкриха, че от месеци той е живеел заедно с Валерия Георгиева предимно в столицата. Двамата били наели къща, в която той дори си пренесъл пианото, за да може да репетира. Разбира се, за целия масраф по къщата е плащала "свекървата" Светла Генчева с парите на таткото Танко Генчев.

Знаем, че Евгени е от Пловдив, а Валерия от Плевен. Те си ходеха често на гости един на друг в родните градове, но решиха да се съберат между тях - в столицата. Където и без това са ситуирани повечето от работните им ангажименти.

Е, все още не е ясно защо, но е ясен резултатът - годениците вече не са годеници, а сватбата е отменена. Най-вероятно за друг живот... "Никой от семейството на Евгени не харесваше за снаха Валерия и са прави - двамата нямат нищо общо. Може би най-после ги е послушал и ще може да си намери своето момиче, че да не се мъчи цял живот с неподходящата", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com