Евгени Минчев дава заслуженото на Ники Китаеца!

Светският пиар Евгени Минчев завежда съдебно дело срещу Ники Китаеца. Причината е, че мускулягата го е наплюл публично, блъскали и го наричал с куп нецензурни приказки. Лорд Евгени Минчев е на мнение, че трябва да даде заслуженото, тъй като Ники Китаеца се е държал много зле с него. Неприятният инцидент е станала в нощния клуб, след като продуцентите дадоха парти за съквартирантите на Биг Брадър Ол Старс.

На него присъстваха почти всички участници, много гости. Точно тогава Ники Китаеца и Евгени Минчев са се озовали лице срещу лице и случката се случила. Тогава Ники Китацеца изригнал с груби действия и непристойни приказки. Свадата между двамата е станала пред лицето на около четиридесет човека, присъствали на автър партито заради финала на Биг Брадър Ол Старс.

[caption id="attachment_432122" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Ники Китаеца си получава заслуженото от Евгени Минчев[/caption]

Яростта на Ники Китаеца към Евгени Минчев била продиктувана и от други думи на паркетния лъв, който изказа съмнение за мъжествеността на Китаеца. Припомняме, че здравеняка влезе в Къщата на Биг Брадър Ол Старс за да изчисти имиджа си и да де докаже като стопроцентов мъж. Затова и напористо започна да ухажва скандалната изкусителка Калина.

Нещата между Евгени Минчев и Ники Китаеца щели да станат още по-сериозни, но двамата били разтървани от охраната на нощното заведение, за да не се стигне до по-груб сблъсък.

Затова светският пиар обмислял варианта да заведе съдебен иск срещу разлютения китаец. Причината за спора е, че преди това, в студиото на Ники Кънчев Лорда заяви, че двамата с Китаеца са живели три месеца заедно. През това време той бил на повикване и оттам фитнес инструктора е търчал между своя дом до апартамента на Евгени Минчев. По същото време съпругата на Ники, поп фолк певицата Виолета е чистила дома на Лорда.

Евгени Минчев дори мисли да даде Ники Китаеца и на прокурор и по този начин държавата да го съди. Тези дела в последно време между звездите набират все повече скорост и популярност.