Последното откритие от археолози, накара светът да изтръпне. 

Екип мексикански учени обяви, че са открили мумии на извънземни в гробове на древна цивилизация. Те уточняват, че самата цивилизация доскоро не е била известна дори и на науката.

Ръководител на въпросния екип е Пабло Енрике Гарсия Санчес, който е с международно признат авторитет. 
Той е преподавател в Националния автономен университет на Мексико, както и в университетите на щатите Гереро и Моралес. 

Именно под негово ръководство са направени разкопките до Такско, намиращо се в същия щат – Гереро, както и в световноизвестния курорт Акапулко.
Той се натъкнал на пещера в близост до планините на градчето, която по-късно става ясно, че е послужила като своеобразна гробница.

Направените разкопки са на древни гробове на неизвестна досега на научните среди цивилизация, за която се предполага, че навремето е била завладяна от ацтеките, а може би е изчезнала дори и преди тях.
При разкопките в пещерата-гробница, са били открити много странни мумифицирани тела. Странното е, че по тях имало надписи. 

Най-озадачаващи били две от мумиите, на които се натъкнали при разкопките – едната от тях е с по четири пръста на краката й ръцете, а черепът й е с толкова странна форма, че наистина трудно би могъл да бъде описан.
Въпросното същество е получило наименованието „ученият Брат от звездите“. 

Другата мумия пък била оприличена до голяма степен на чудовище, излязло като от филм на ужасите, тъй като черепът й бил огромен и е с остри зъби. По страните на тази мумия имало геометрични или пиктографски знаци. Санчес е категоричен, че тепърва ще направи още много разкрития, свързани с извънземните.
Източник: retro.bg

Откриха мумии на извънземни в известен курорт