Американският актьор Джони Деп беше намерен в безсъзнание в хотелска стая в Будапеща. Новината дойде след като групата му Hollywood Vampires беше принудена да отмени концерта в Бъдапеща. А причината, че се е напил безпаметно започна да обикаля из социалната мрежа. Според различни медии в стаята на Деп веднага се е озовал спешен лекарски екип и му била оказана помощ.

Арената в унгарската столица вече била препълнена с фенове, които очаквали с нетърпение да видят своя холивудски любимец, но групата не успяла даже да се появи пред тях.

Според официалната информация концертът е отменен, но организаторите не посочват истинската причина. Хората коментират, че Карибския пират е припаднал от прекомерна употреба на алкохол.

Откриха Джони Деп в безсъзнание в хотелска стая в Будапеща (Отмениха концерта му заради пиянство)

Джони Деп от години се бори с различни зависимости, като една от тях е пристрастеността му към алкохола. Въпреки, че още през 2013 година се зарече, че ще спре спиртните напитки, актьорът няма воля да се откаже да вдига чашата.

Това е четвъртия отменен концерт на Hollywood Vampires.  Другите 3 преди това не се проведоха пак заради Деп. Но тогава той си беше контузил китката на едната ръка.

Източник: vecer.press