Помните ли певицата и бодибилдър Анн-Джи, която навремето бе символ на перфектно тяло и с@ксапил?! Разбира се, че я помните, освен ако не сте в тийнейджърска възраст... Анн-Джи беше първа дружка с певицата Лейди Би като двете се надпреварваха коя да бъде по-предизвикателна и провокативна.

Днес Анн-Джи вече е на 45 години, но все още не е омъжена и няма деца. Вероятно и това е решението й, предвид факта, че винаги е била свободолюбива и извън общоприетите норми и правила.

Отдавна не бяхме я виждали: Няма да познаете 45-годишната Анн-Джи днес! (промяната е фрапантна - СНИМКИ)

Снимки на гърлата днес обаче ни накараха да затаим дъх и да се запитаме това наистина ли е тя?! За фигурата няма да говорим, защото се предполагаше, че тя няма да престане с фитнеса и тренировките. Така се и оказа - Анн-Джи е все така стегната и с изваяно тяло, промяната обаче е в лицето.

Знаем, че докато тялото и мускулите могат да се поддържат със силови тренировки и кардио до по-внушителна възраст, то кожата на лицето е тази, която често пъти "предава" жените още към 35-годишната им възраст. Всичко е до ген и до поддръжка.

При Анн-Джи нямаме представа за гена, защото фотосите, които тя показва, са на една толкова тунингована дама, че изглежда направо изкуствено. Лицето й е опънато до болка и издължено, а носът изпилен до краен предел. Бръчки ли е борила тя, или увисване, но безспорно тунингът е прекален за годините й и не е ясно какъв ще е ефектът от него след време.