Ако не прави поредното парти у дома, Меган Маркъл е на прием, концерт, вечеря, панел, благотворително събитие или поредното интервю. Херцогинята на Съсекс буквално е навсякъде из Холивуд, а много от звездите дори признават, че вече изпитват страх от присъствието й.

"Тя е буквално навсякъде. На гала вечер, седнала на маса с продуцентите на Юнивърсал, на благотворително събитие в подкрепа на жените, на концерт на Бионсе, където се появи два пъти, както и на поредна среща с тв водещи на галавечеря", разкриват близки до Маркъл. Актрисата не пести сили и при организиране на партита в собствения си дом. Специални покани получават обаче само най-големите звезди на Холивуд. А за всички е ясно, че те не се интересуват от нея", разкриват от кино средите.

Меган и Хари упорито се опитват да се превърнат в холивудски величия, но не им се получава. Принцът явно е уморен да си играе на звезда, а опитите на Меган да се върне в киното са най-малкото — слабо успешни. Едва ли е изненадващо, че при това положение актрисата се опитва да стопли отношенията с роднините си. Все по-голямо впечатление прави и фактът, че Маркъл не крие намеренията си да се върне в Англия. Тя и съпругът й дори дадоха да се разбере, че са склонни да приемат покана за Коледа в Сандрингам. А фактът, че са използвали и децата, за да разчувстват Чарлз около рождения му ден е показателен.

"Те са в безизходица и търсят начин да се върнат. Децата им почти не познават дядовците си, но сега изведнъж пеят и танцуват за Чарлз, когото дори не са виждали на живо. Това е неприемливо", коментират от обкръжението на краля.