Алекс Богданска превъртя играта и то няколко пъти. Моделката явно все още е в криза покрай развода си с Даниел Петканов, още повече, че не тя остави него, а той нея. Това довело Александра до отчаяние и тежка депресия, от които се опитва всячески да се измъкне, но... по не най-подходящите начини.

Отчаян ход: Алекс Богданска сама си "изпраща подаръци", за да дразни Даниел! (още разкрития + СНИМКИ)

Близки до нея източници разкриха, че са разтревожени за психиката й, защото Алекс преминавала от едно към друго състояние. Първо тя започнала да излиза с много мъже, с доста от които си лягала. След като се разнесла мълвата, че е лека жена обаче, започнала да се крие и преминала към новото 20 - подаръци от ухажори.

Да, мераклии за Богданска не липсват, но за жалост, не за сериозни отношения, а предимно за забавление. Затова тя на няколко пъти си изпратила сама цветя и подаръци - отчаян ход, но целящ за уязви Петканов.

Преди часове Александра направи поредния опит като качи в сторито си малка кутийка с надпис "Скъпа, Александра". Кутийката обаче е доста нескопосно опакована и украсена, от което ясно личи лъжата.

"Алекс иска да покаже на Дани, че е супер желана жена и да го накара да се ядоса сам на себе си затова, че си е позволил да я изпусне. Само че тя така и не може да осъзнае, че не те ли обича един човек и на главата си да застанеш, няма да му дреме", коментират източниците.