Тя се премести или по-скоро избяга в Дубай преди няколко лета, когато от НАП я подгониха яко за укриване на данъци от всичките й фирми. Разбира се, говорим за Миглена Каканашева - Мегз, която на часа съобщи, че се отказва от най-любимото си нещо - правенето на дрехи и заминава да опознава широкия свят.

В Емирството Мегз отново се е заела с това, което може - дизайна, но твърди, че е преоткривала себе си през последните години и е извисявала духа си. Явно го е "извисила" дотам, че май леко се е чалдисала. Няма как иначе да си обясним новата й мания - да се прави на Людмила Живкова. Да, Мегз се е превърнала в копие на дъщерята на Тодор Живков като се облича като нея и носи любимите й тюрбани.

От жегата в Дубай ли е?! Мегз изкука: Аз съм Людмила Живкова! (СНИМКИ)

На 21 юли ще станат 42 години от трагичната гибел на Людмила Живкова, която въпреки че е спорен образ в историята ни, не може да се отрече, че е направила много, наистина много за културата в страната ни. Фактите около гибелта й все още са спорни като мнозина са убедени, че тя не е получила мозъчен кръвоизлив във ваната, както е официалната версия, а е била убита.

Какво общо има наша Мегз с Людмила Живкова обаче, не е ясно и надали ще стане. Но това си е нормално за Каканашева, която наскоро пък призна, че копира Ким Кардашиян, която боготворяла. Каканашеви работи... ще кажем ние.