Кубрат Пулев май ще остане единственият желан от Андреа мъж, още дълго време. Няма как иначе да си обясним все по-нелогичното и абсурдно поведение на чалгарката, която не спира да се държи като евтина уличница и да се показва на мъжете в мрежата, като уж е щастлива и уж има гадже.

Знаем, че Андреа сама пусна слуха, че е обвързана с турския актьор - красавеца Емре Йозмен. Ако това беше така обаче, ако двамата действително имаха сериозна връзка, а не просто той да я "изпраска" за забавление, това щеше да личи. И най-малкото Андреа нямаше да се чекне в нета като месо за продан на ниска цена.

Бившата Пулевица обаче не се спира и днес шокира всички - вместо да си седне на задника и да се ориентира към нещо сериозно в живота си, 37-годишната Андреа реши да се прави на тийнейджърка като си постави пиърсинг на зърната. И на двете. Че и ги показа.

Тя си пусна снимки цялата в прозрачно бяло, от което почти нищо по тялото й не остава скрито. Предполагаме, че и това са кадри за Онли фенс, но от по-приличните, които тя качва в Инстаграм.

Не искаме да знаем какви са снимките й в онази платформа, но сме сигурни, че Кубрат Пулев е повече от щастлив, че я е сменил с Розали Петрова.

Източник: Crimesbg.com