Сашо Кадиев няма да води предаването с Деси Стоянова!

Оригиналните авторски рубрики и любопитни промени са запазена марка на “Преди обед”. А от 7 ноември екипът на предаването е подготвил нова порция изненади. С които ще продължи да провокира интереса на зрителите. [caption id="attachment_609132" align="aligncenter" width="285"]Сашо Кадиев Сашо Кадиев заема стола си на девет известни мъже[/caption] От този четвъртък на стола на Сашо Кадиев до Деси Стоянова в новото високотехнологично студио на Би Ти Ви ще седнат 9 популярни мъже. Които са живото доказателство, че кавалерството не е отживелица.

Различен поглед към най-интересните теми и гости от деня в компанията на чаровната водеща ще отправят Калин Сърменов, Башар Рахал, Део, Криско, Иво Танев... Ивайло Нойзи Цветков, Косьо Филипов, Дани Петканов и Любо Нейков.

А какви изненади са подготвили те и ще заместят ли достойно Сашо Кадиев?! Зрителите на Би Ти Ви ще могат да проверят сами всеки делничен ден от 7 до 20 ноември, от 9.30 - “та чааак до обедните новини”. През това време обичаният актьор и водещ на най-гледаното ТВ предаване в своя часови слот ще бъде на театрално турне в САЩ с постановката “Горката Франция”. Комедията, посветена на сблъсъка между поколенията, ще се играе в 7 американски града. Това са Бостън (8.11), Торонто (9.11), Чикаго (10.11), Лас Вегас (12.11), Атланта (15.11), Сиатъл (16.11). И Лос Анджелис (Ориндж Каунти – 17.11). Макар и отвъд океана, по време на престоя си в САЩ, вечно усмихнатата екранна половинка на Деси Стоянова обещава да държи в течение зрителите „къде е Сашко?“, предава hotnews.bg.