Вдовицата на Стефан Шарлопов явно има кармична връзка с името Стефан. Защото така се казва и новият й любим. Това обаче е единствената му прилика с покойния й съпруг, защото настоящият Стефан Стефанов е млад, симпатичен, атлетичен и с приключенски дух.

Това са първите снимки на въпросния, с когото Бояна замина на почивка на Филипините. Виждаме ги щастливи и гушнати на залез слънце, а тя явно е на седмото небе от щастие в обятията му.

Помним, че самата Бояна разкри факта, че е влюбена пред Мон Дьо и призна, че нивата на серотонин и на допамин в тялото й са супер високи, благодарение на него - на новия Стефан. Оказа се, че той е пътешественик и има фирма за екскурзии, както и сайт за екстремни приключения.

Не е ясно дали мачото е по-млад от Бояна, която е на 46 навършени години, а тази ще чукне 47. Двамата изглеждат по-скоро набори, но това може да се дължи и на брадата на Стефан, която винаги придава по-зрял вид на мъжете.

Това, което пречи на Шарлопова да бъде напълно спокойна и щастлива обаче, е фактът, че първородната дъщеря на Стефан Шарлопов - Ева Шарлопова е в открита вражда с нея. Ева не харесва Бояна, не й вярва и неколкократно е коментирала, че втората съпруга на баща й е лъжкиня и интересчийка.

Източник: Crimesbg.com