Дженифър Лопес се появи на Мет Гала в луксозна рокля на Schiaparelli с необичайно скулптирано деколте, украсено с кристали.

Тоалетът й обаче остана в сянка, всички говорят за лицето й и смятат, че е прекалено слаба. Потребителите в социалните мрежи се питат дали не употребява „Оземпик“.4

Изпълнителката на "On The Floor" сподели престижната роля на съпредседател с още трима известни личности: Зендая, Крис Хемсуърт и Бад Бъни.

"За мен беше истинска чест, че ме помолиха да бъда водеща заедно с тях", каза Лопес в "Добро утро, Америка". "Анна беше достатъчно любезна да ме покани. Ще си прекараме добре."

Съпругът ѝ Бен Афлек обаче забележимо отсъстваше от нея за вечерта поради ангажимента си да снима филм. Поне такава бе официалната версия, а може би отново не са в добри отношения?

Според представител на Афлек, разговарял с Entertainment Tonight, отсъствието му се дължи на участието му в снимките на "Счетоводителят 2" в Лос Анджелис.

Любовната история на Джей Ло и Афлек не е нищо друго освен забележителна. След като се срещат за пръв път през 2002 г. и се разделят през 2004 г., те намират отново пътя един към друг две десетилетия по-късно. През това време и двамата създават свои собствени семейства. Лопес има две деца от бившия си съпруг Марк Антъни, докато Афлек има три деца от бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Двойката сключи брак през юли 2022 г., след като поднови връзката си през април 2021 г.

Източник: newsweek.com