Лена Бориславова досега пазеше мълчание по темата за бременността си и сватбата с Мирослав Иванов. Е, времето минава, коремчето расте и тя нямаше къде да мърда, та взе, че проговори. Разбира се, бившата говорителка на Кирил Петков, която спрягаха и за негова любовница, остава уклончива за състоянието си от суеверие.

За сватбата обаче тя потвърди новината лично и заяви, че венчавката с годеника й най-вероятно ще е догодина. Бебето трябва да се роди около септември месец, а двамата не искали да вдигат тържества преди най-голямото събитие в живота им.

"Да, ще се оженим, това е ясно. Но сватбата ще е тогава, когато му дойде времето. А и това са подробности. Заедно сме, заедно сме вече десет години и това е по-важното. Ще имаме дете. Работим, развиваме се, учим се да бъдем родители, всяко нещо е с времето си", заяви Лена Бориславова.

Тя сподели, че има личен гинеколог тук, в България и най-вероятно тук ще е и раждането на бебето й, а не в Париж, както се очакваше. Знаем, че сестра й е във Франция, затова и предполагаха, че ще реши да роди там.

"Всъщност ние го направихме бебока във Франция. Бяхме на екскурзия там около Коледа и явно тогава станаха нещата", разказва Бориславова. А нейният Миро със сигурност е двойно по-доволен от случилото се, защото неотдавна се боеше да не я изтърве.