Всички в медията ненавиждат бившия кадър на бТВ

Ани Салич се прехвърли от бТВ в Новва ТВ само преди няколко месеца, а вече успя да се превърне в най-мразения човек на новата си месторабота. Само за две седмици, откакто е всеки ден в телевизията, бившата новинарка на бТВ започнала да се отнася с хората от екипа като със слуги и да се надува пред тях. Нещо повече, Салич категорично отказвала да разговаря дори с равните й по ранг, парадирайки нон стоп със специалното отношение, което шефовете на Нова ТВ имат към нея.

[caption id="attachment_264589" align="alignleft" width="300"]Всички в Нова ТВ мразят Ани Салич Всички в Нова ТВ мразят Ани Салич[/caption]

Журналистката дори се опитвала да раздава команди към останалите си колеги, които зад гърба й дори започнали да я наричат "капризната провинциалистка". "Тя изобщо не знае значението на думата "колегиалност", бунтуват се хора от Нова ТВ. Салич се надувала, сякаш телевизията била нейна. На всичкото отгоре репортерката въобще не си правела труда да спазва графици или работно време.

А причината бившия кадър на бТВ да се ползва с подобно доверие от страна на шефовете на Нова е проста - те залагали огромни надежди на звездната си придобивка, от която се очаква да натрупа сериозен рейтинг с новото си предаване и да отвее конкуренцията в праймтайма на ефира. Самата продукция трябва да стартира през март.

Колегите на Салич обаче са доста скептични, заявявайки, че "Новите герои" ще е просто поредната боза в ТВ ефира, предават от ПИК.