Какво се случва с Мария и защо, да му се не види, търчи по пижама нагоре-надолу?! Това се питат потребители, видели последните й снимки, на които тя наистина е облечена в пижама. Пижама бе, пижама - горнище и долнище, шаренки такива...

"Да не я е погнал пак Миро Дзвера и тя да е хукнала да се спасява, както може?! Ама нали обичала да я побийва, нали били много страстни двамцата, щеше барем да се облече. Надолу май е и с чехлите за вкъщи - височки са, да й придават малко ръст", коментират зевзеци в мрежата.

Истината е, че Мара Отварачката пусна сама тези фотоси и да - наистина е барната в пижама, което обаче само наподобява такава, а иначе е супер фешън, ама първа мода ви казваме... То няма да се учудим и ако Марчето си обуе гащите над панталона - стига само да се подшушне, че и това е модерно.

Та, с фешън одеждите си, тя се пусна от рали, на което присъства. Дали Мирослав Соколов я е завел там и дали са заедно, все още не се знае, но певачката се е снимала пред една от спортните коли носеща нейното име - Мария.

Разбира се, кръстена е на друга Мария, а не на наша чалга, но силиконката барем се похвали.

Източник: Crimesbg.com