Макар вече да е на 43 години, новинарката Виктория Петрова не си и помисля да се помпи с ботокс. Надарената с естествена красота журналистка отрича също филърите и изобщо всякаква разкрасителни процедури. Много от почитателите й се питат защо е натерпима към интервенциите за женско освежаване. Истината може да се окаже твърде прозаична за някои...

Виктория Петрова не си слага ботокс, защото просто се страхува от игли. Тя имала фобия от остриетата и затова не се подлагала на процедурите с ботокс, въпреки напредването на възрастта си.

„Никога няма да си сложа ботокс. Умирам си от страх от иглите“ – споделила новинарката пред свои колеги в медията. Новинарката дотолкова била завладяна от фобията си, че дори припадала, ако трябвало да й се вземе кръв. Излишно е да споменаваме, че това е и причината Вики да не се ваксинира срещу коронавируса. Само мисълта за инжекция я хвърляла в паника.

От какво се страхува Виктория Петрова?

Професионалната половинка на Юксел Кадриев предпочитала разкрасителните скъпи кремове, с които да опъва бръчките. Хубавата Вики не пести средства за помади, а нейни дружки споделят, че скъпите кремове всъщност били най-подходящия подарък за нея, когато имала празник. Тази тайна знаел и любимият й Красен Кралев, който дори бил наясно кои марки предпочитала любимата му.

Източник: „Уикенд“