На фона на продължаващите брачни проблеми с Дженифър Лопес Бен Афлек отделя цялото си внимание на най-голямата си дъщеря Вайълет.

Въпреки слуховете за възможен развод, 52-годишният актьор предпочита да даде приоритет на 18-годишната си дъщеря, която се подготвя да започне първата си година в колежа.

Тийнейджърката, която е най-голямото от трите деца, които той има с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, скоро ще започне да учи в Йейлския университет.

През уикенда той беше усмихнат, когато се събра с бившата си съпруга в Ню Хейвън, Кънектикът, за да отпразнуват важно семейно събитие.

Звездата от „Батман“ „е много съсредоточен върху подготовката на Вайълет за преместване“, съобщи източник пред People в понеделник.

„Това, разбира се, е огромно събитие за цялото семейство и всички те са толкова развълнувани през последните няколко седмици“, допълва вътрешният източник.

След като пътува с тях до студентския град, Афлек беше видян в приповдигнато настроение, докато се наслаждаваше на семейна вечеря с Гарнър, както и с Вайълет и 15-годишния им син Фин.

Забележително е, че по време на разходката им той не е носил годежния си пръстен.

Третото дете на Афлек и Гарнър, 12-годишният им син Самюел, не беше видян с тях по време на вечерята, както и Лопес, въпреки близката ѝ връзка с Вайълет.

Докато Афлек се наслаждаваше на семейството, певицата беше забелязана да изглежда потисната на самостоятелна разходка в Лос Анджелис на фона на продължаващите брачни сътресения.

 

Източник: dailymail.co.uk