Деси Стоянова все още е в огромна дупка заради трагедията с любимия й съпруг, когото загуби наскоро. Затова и е напълно обяснимо рязкото й, на моменти, поведение, както и фактът, че не умее лесно да си сдържа нервите.

Първата, която попадна под ударите на острия й език, беше Ирина Тенчева, която искаше да рекламира клипче на сина си в "Преди обед", но Деси я отряза с думите, че видеото го няма в сценария и не може.

Този път тя реагира на друг човек и това бе екранният й партньор Петър Дочев. Привидно нямаше защо да го засрамва, но май така се получи, съдейки по физиономиите на двамата в ефир.Тази на Стоянова изразяваше досада, докато неговата - видимо неудобство.

Коментарът на Деси бе след думите на Петър, че още обича старите начини на кореспонденция чрез писма и дори имал печат за пликове. А и призна, че още прави снимки с фотоапарат "Зенит". Да, Петър явно е коренно различен от предишния водещ Сашо Кадиев, който е вманиачен по компютърните игри, но в това няма нищо лошо, напротив.

Деси обаче го засрами като му каза, че е твърде ретро, което прозвуча като отживял и старомоден. Дочев леко поруменя от тези думи, но успя да запази самообладание и да смени темата.

Източник: Crimesbg.com