За отношенията и работата си с примата Лили Иванова разказа основателят на Ку-ку бенд Георги Георгиев, който е по-известен просто с псевдонима си Герасим. Той е в основата на сформирането на уникалните музиканти на Слави Трифонов, като преди това е работил дълги години не с кого да е, а с Лили Иванова.

Герасим и примата са направили много песни заедно, от които повечето са станали хитове. В тази връзка той настоя да уточни, че дори и след раздялата им, провокирана от обвинение за кражба, никога не е забранявал на певицата да пее песните му.

"С Лили Иванова се работи чудесно, ако щете вярвайте! Много се е приказвало, но това са глупости. Стига да си сериозен и работлив човек, с нея ще ти е прекрасно, защото тя е разбрана в работата и като човек. Това, което изключително мрази и презира обаче, са мързеливите хора. Ако си мързелив, изобщо не се доближавай до нея, иначе си добре дошъл и ще се разберете, човек е", казва Герасим.

Той обаче разкри, че около Лили има и винаги е имало гнездо на оси и хора, които всячески се опитват да подливат вода, както на доверените й партньори, така и на самата нея.

"Именно такива хора нарочиха мен и мои колеги в кражба на пари от Лили. Нещо, което се доказа, че е лъжа. Сега сме в добри отношения и дори тя ме помоли да й напиша песен. Ще го направя някой ден", казва музикантът.