Прецъфтялата звезда Деми Мур реши да посвети уикенда на семейството си и заведе единствената си внучка – 16-месечната Луета, на усамотен плаж в Калифорния. Папараците обаче я издабнаха и там, а обективите им видяха, че актрисата още действа като магнит за мъжкото внимание.

61-годишната мадама едва успяваше да обърне внимание на детето, след като постоянно беше обкръжавана от десетки мераклии да я заговорят и да я поканят на среща. Дори спасителят на поста, видимо на не повече от 25, си пробва късмета, но и на него не му се отвори парашутът.

За никого не е тайна, че Деми Мур изглежда на половината от реалната си възраст. Докато бившият й съпруг и дядо на Луета – Брус Уилис бере доша със старческа деменция, актрисата изживява втора младост и на формата й биха завидели поне 90 процента от дамите на 30 години. Това си пролича ясно и по мъжкото внимание, което лачената баба събра без никакви усилия на плажа.

Първи започна да се умилква около нея барманът от плажното заведение, после двама млади чернокожи туристи, последвани от самия спасител, който си „глътна свирката“ при вида на знойната мадама. Накрая на Деми и писна и помоли дъщеря си, майката на Луета, да се оттеглят от плажа.

Източник: „Уикенд“