Има една хубава българска приказка "скъса си трътката", която до голяма степен важи за Мария Игнатова. Бившата водеща на "Господарите" си "скъса трътката" да угажда на мъжа си, да го бави и да го хрантути, все едно не й е съпруг, а втори син. Е, както обикновено става в такива случаи, за благодарност той й се "изходи" на главата.

Близки до семейството разкриха, че Мария била бясна и силно наранена от това, на което се натъкнала в компютъра на любимия си Нойзи. Както знаем, Ивайло Цветков умира да го раздава интелектуалец, изразяващ се с възможно най-сложните и засукани думи, да не би някой, аджеба, да реши, че е по-малко умен от гений...

Той редовно борави с мрежите и публикува свои умозаключения във Фейсбук, само че покрай тях правел и неща, за които Игнатова не подозирала. А именно - общувал си с фенки, с някои от които (по-засуканките) твърде интимно.

"Мария откачи като видя чатовете. Минала случайно покрай лаптопа му, който бил оставен на ФБ профила и видяла съобщенията. Разчела се и... абе, доста се поскараха. Той й обясни, че го прави, за да е мил и вежлив с почитателите си и тя му прости, но кой го знае... А и тя страшно го е разглезила, чувства се едва ли не като божество. Трябва да му "свие сармите" и то спешно, ако не иска да я окичи с рога", коментират източниците.