Ясмин Блийт, когато навремето делеше лаври с Памела Андерсън като една от съблазнителните актриси в „Спасители на плажа“, сега няма нищо общо с образа си на фатална изкусителка. Папараци я изловиха да разхожда песа си по улиците на Бевърли Хилс, като щракнаха една отегчена, запусната лелка, да не кажем баба, за която човек не може никога да предположи, че е била мъжки блян.

Ясмин Блийт не се снима в киното и телевизията от повече от 20 години. 54-годишната дама беше облечена в развлечени дрехи, тялото изглеждаше натежало с поне 15-20 кг, а лицето й бе подпухнало като на човек, който прекалява със стимулантите, били те алкохол, дрога или антидепресанти.

Още една „спасителка на плажа“ Ясмин Блийт се превърна в запусната лелка

Все пак снимката остава ценна за изданията, предвид това че никой не беше снимал Ясмин от близо 3 години. Върха на славата актрисата придобива през 90-те години, когато се снима в „Спасители на плажа“. В сериала тя е контрапункт като брюнетка на цицорестата блондинка Памела Андерсън. Двете бяха толкова пленителни, че мъжете ги пожелаваха в „комплект“. Впоследствие Ясмин беше гадже на друго лошо момче от киното – Матю Пери от „Приятели“, известен със своите пристрастия към алкохола и наркотиците. Предполага се, че тогава и брюнетката е посегнала към забранените вещества.

Източник: „Уикенд“