Дженифър Лопес изглежда феноменално за своите 55 години, но явно възрастта най-сетне застига и нея особено след развода. Веднага след разлъката си с Бен Афлек латинодивата се е подложила на операция за корекция на старческо късогледство – тръбят таблоидите в Щатите.

Според анонимен източник след раздялата със съпруга си певицата превъзмогнала срама, че одъртява, и се е съгласила на интервенцията, която отлагала отдавна. Причина за това бил нейният инат, който не отчитал реално безмилостните поражения на времето. Макар че е спортна натура, по тялото Лопес също е понатрупала някой друг излишен килограм.

„Джей Ло искаше да се отърве от очилата и контактните лещи, беше нетърпелива да започне отначало и да има нов поглед върху живота. Тя реши, че е време да направи нещо само за себе си“ – обяснява източник, близък до Лопес, пред изданието „Рейдър онлайн“. Певицата послушала съветите и на своите приятелки наборки, които имали същия проблем с очите.

Клюкарят отбелязва още, че Дженифър Лопес е възхитена от чудодейния резултат от интервенцията.

„Може би това проглеждане ще й помогне да открие мъжа, който най-накрая ще я направи щастлива“ – коментира информаторът. Той уточнява, че Джей Ло е ползвала модерна лазерна технология в скъпа очна клиника.

Източник: „Уикенд“