Жената, която го бе омагьосала и в която се влюби, се държи като тотална развратница и изобщо не й пука. Това шокира Орлин Павлов, който знаеше каква е бившата му изгора Лина Роскин, но въпреки това се надяваше, че тя ще се промени. Уви, това не стана.

29-годишната моделка и актриса се пусна чистак гола на морето, като очевидно се хвали с това, че е нудистка. Заедно с нея е настоящото й гадже Иван Тишев, който е сред продуцентите в "Гласът на България".

Орлин Павлов в ступор: Жената, която обичаше, се държи като развр@тница! (пусна се г@ла - СНИМКИ)

Лина Роскин, чието пълно име е Цветелина Роскин, без свян се кикерчи и лигави без дрехи, но всъщност за нея това е напълно в реда на нещата. Знаем, че разюзданата хубавица преди време беше официално уловена да бачка в сайтове за възрастни, където не само си показваше всичко, но и се пипаше пред камерите, докато свърши. Всичко това за някой лев отгоре, разбира се...

Орлин Павлов в ступор: Жената, която обичаше, се държи като развр@тница! (пусна се г@ла - СНИМКИ) - Снимка 2

Тя разби сърцето на Орлин Павлов, но към днешна дата певецът е благодарен и щастлив, че се е отървал от нея. Половинката му, която му роди и малката дъщеричка, е в пъти по-стойностен човек от Лина, така че съдбата възнагради Павлов.

Орлин Павлов в ступор: Жената, която обичаше, се държи като развр@тница! (пусна се г@ла - СНИМКИ) - Снимка 3

Реално той имаше нужда от този подарък, защото освен Роскин, преживя драматична любов и с Яна Димитрова, която го заряза безцеремонно, хлътвайки по бизнесмена Петко Димитров.

Орлин Павлов в ступор: Жената, която обичаше, се държи като развр@тница! (пусна се г@ла - СНИМКИ) - Снимка 4