Направи това признание навръх 65-я си рожден ден

Известният български изпълнител Орлин Горанов коментира темата за извънбрачните му деца от колежката му Кристина Димитрова.

Вероятно и до вас е стигнала мълвата, която от години се носи в шоу средите, че Орлин Горанов и Кристина Димитрова са имали връзка, плод на която са двете им извънбрачни деца.

Орлин Горанов проговори за извънбрачните си деца от Кристина Димитрова

За пръв път певецът си позволи да коментира тази толкова деликатна тема. Той не се посвени да разкрие цялата истина, при все, че си дава ясно сметка, че този слух през годините е наранил много сериозно съпругата му Валя.

Горанов подчертава, че не му остава нищо друго, освен да се забавлява на подобни клюки по негов адрес. Той обаче не крие, че тази измислица за двете извънбрачни деца, които имат с Кристина Димитрова, е най-разтърсващата, която е чувал за себе си.

Това призна певецът навръх 65-я си рожден ден.

Той отпразнува повода на яхта в компанията на певицата Алекс Раева и мъжа й Любомир Палаханов.

Споделя, че животът му е прекрасен и допълва, че е имал какви ли не изживявания. Въпреки това обаче се радва, че му се е случило всичко това.

Не крие, че за четирите десетилетия, в които са дует с Кристина Димитрова, са чували какви ли не клюки за себе си, но тази е най-абсурдната от тях.

Източник: show.blitz.bg